Wegens succes zijn alle kaarten vergeven voor de officiële opening op 17 januari a.s. in de Kerk

14 december 2019

Heb je nog geen kaarten kunnen bemachtigen voor het openingsfeest, maar wil je er toch graag bij zijn? Vanwege de grote vraag zijn alle kaarten voor de officiële opening om 19.00 uur helaas al vergeven, maar omdat we willen dat iedereen de opening kan meemaken hebben we besloten om bij voldoende aanmeldingen een tweede ronde te organiseren.

Deze tweede ronde zal plaatsvinden op vrijdag 17 januari 2020 van 21.00 uur tot circa 21.45 uur in de kerk.  Tijdens deze tweede ronde zal de film worden getoond waarin wordt gezocht naar de identiteit van de Hoonhorster. Deze film zal spetterend worden afgesloten.

Aangezien de kerk en kroeg vroeger onafscheidelijk waren wordt het feest daarna voortgezet in zaal Kappers. Hierna kunt u aansluiten bij de feestende bezoekers van de officiële opening. In zaal Kappers wordt het Hoonhorster biertje op bijzondere wijze gepresenteerd en zullen we worden voorzien van muziek door de Pauwergirls. Het belooft een fantastische avond te worden voor jong en oud!

Voor deze tweede ronde is het enkel mogelijk om je kaarten online te reserveren. Reserveer hier je kaarten voor de tweede ronde op 17 januari 2020.

Last modified: 12 december 2019

Comments are closed.