Start Hoonhorst 250 jaar door subsidie fantastische opening in januari 2020

21 maart 2019

Gemeente Dalfsen heeft een subsidieregeling “Innovatiebudget kunst en cultuur” waarmee de gemeente Dalfsen organisaties, evenementen en scholen uit de gemeente wil stimuleren om zich te (blijven) vernieuwen en ontwikkelen. Dalfsen wil de ontwikkelingen die de afgelopen jaren zijn ingezet continueren door in te zetten op vernieuwing of doorontwikkeling en daarnaast ruimte creëren voor experimenten en initiatieven van nog niet bestaande activiteiten.

Eind oktober 2018 heeft Stichting Hoonhorst 250 voor deze subsidie een aanvraag ingediend. Met behulp van deze subsidie wil Stichting Hoonhorst 250 het 250-jarig bestaan van ons dorp in 2020 op een innovatieve wijze openen in de Kerk.

Vlak voor de jaarwisseling hebben wij een positieve reactie mogen ontvangen van de gemeente Dalfsen en heeft Stichting Hoonhorst 250 een subsidie ontvangen van ruim € 5.000.

Momenteel wordt er door de werkgroep Historisch Behoud gewerkt aan de invulling van deze opening. Zorg er dus voor dat je er in januari 2020 bij bent, zodat we als dorp gezamenlijk het jubileumjaar kunnen aftrappen!

Last modified: 21 maart 2019

Comments are closed.