Sproeifeest 2019, hijs de nieuwe dorpsvlag!

26 juni 2019

Het sproeifeest staat weer voor de deur! Een mooi moment om te vlaggen met de nieuwe dorpsvlag!

Nog geen nieuwe dorpsvlag in het bezit? Dat is geen probleem, want wij komen in de maand juni gewoon bij u aan de deur! Zodat u ter plekke ook de trotse eigenaar kunt worden van deze nieuwe dorpsvlag.

Uiteraard is er ook tijdens het Sproeifeest gedurende de bekende Hoonhorster Joarmarkt op zaterdag 29 juni gelegenheid om deze fraaie vlag aan te schaffen. De stuurgroep Hoonhorst 250 is aanwezig op één van de gezellige marktkramen.

De reguliere verkoopprijs is vastgesteld op € 25,- per vlag, waarmee u tegelijkertijd een bijdrage levert aan de sponsoring van de diverse festiviteiten in het kader van Hoonhorst 250. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat menigeen nog een ‘oude’ dorpsvlag in bezit heeft is er tot en met 31 december 2019 een omruilactie. Tegen inlevering van de ‘oude’ dorpsvlag, ontvangt u de nieuwe dorpsvlag onder bijbetaling van slechts € 15,-.

Daarnaast kunt u ook een vlag bestellen (of tegen het gereduceerde tarief omruilen) bij Bennie Zwakenberg, telefoon 0529-401765 of een e-mail sturen naar info@oranjevereniginghoonhorst.nl

Last modified: 26 juni 2019

Comments are closed.