Werkgroep Historisch Behoud

De Werkgroep Historisch Behoud wordt gevormd door de volgende Hoonhorsters: Harold Verkouw, Willy Dekker, Annie Braam, Kees Koopman, Myrthe Assink en een afvaardiging van de Historische Werkgroep Hoonhorst door Wim Schrijver, Herman van der Vegt en Jolanda Roord.

Als werkgroep streven we er naar om dingen te ontwikkelen die blijvend zijn en de historie van Hoonhorst weergeven. Om deze blijvende dingen te ontwikkelen wordt gezamenlijk met de historische werkgroep invulling gegeven aan het DNA van Hoonhorst middels het plaatsen van een schuilhut op een belangrijke kruising van historische wegen aan de Molenhoekweg – Koelmanstraat. Daarnaast wordt onderzocht of het mogelijk is om stoeptegels met een afbeelding en/of tekst verspreid door het dorp te plaatsen om zo een historische route te maken in het dorp. Ook wordt gewerkt aan het openingsfeest zodat we op een innovatieve wijze met behulp van beeld een geluid het feestjaar kunnen aftrappen.

Tot slot wordt gezamenlijk met de werkgroep jaaractiviteiten gewerkt aan het opzetten van de eerste echte Hoonhorster Dorpsquiz. Kijk daarvoor ook op de website van de Hoonhorster Dorpsquiz.

Comments are closed.