Nieuwsbrief 2 – 2020

4 maart 2020

Geachte buurtgenoten,

16 mei komt nu met rasse schreden nader, wij zullen u daarom wat vaker voorzien van relevant nieuws.   De brieven zullen wat korter zijn dan u van ons gewent bent. Maar het gaat om de informatie.. ?

Op 22 april a.s. worden er workshops georganiseerd om jullie acteer talent nog beter uit de verf te laten komen. Deze avond zal bij Kappers gehouden worden en om 19:30u beginnen en zal rond 21:00u afgelopen zijn. Er is beperkt plek,  er kunnen ongeveer 30 personen meedoen. Natuurlijk willen we dit alles in goede banen leiden, dus graag opgeven voor 1 april via: hoonhorst250@pbhoonhorst.nl  Mochten er nog wijzigingen in het programma komen, dan zullen wij dat aan de mensen doorgeven die zich hebben opgegeven.

Mochten jullie als buurtschappen wegwijzers nodig hebben, laat dit dan voor eind maart weten. De Damhoeve gaat deze bordjes voor ons maken, en zo ontstaat er één geheel.

Wij willen ook graag weten of er buurtschappen zijn die een tijdsbestek hebben aan wat ze willen laten zien. Bijvoorbeeld; om 12:00u wordt er brood gebakken, of een verhaal verteld, of.. Vul maar in. Als dat zo is, ook graag even doorgeven aan de buurtregisseur. Wij zorgen dan voor klokken.

Morgenavond (4 maart) wordt er bij het Anjerpunt een expositie over de Messerschmit ingericht door schilderclub de Bellingerweer.

Tot slot; wij kunnen heel veel kleding lenen voor onze dag. Begin april gaan we dat ophalen, en in de Poststal een depot inrichten. Mochten jullie niet voldoende kleding in je eigen archief hebben, dan hebben wij de mogelijkheid tot uitlenen!  Wij komen in een volgende nieuwsbrief met details hierover!

Last modified: 4 maart 2020

Comments are closed.