Nieuws vanuit de Werkgroep Historische Dag

17 juli 2019

Beste buurtbewoners,

Zo vlak voor de zomer is het nog even tijd om u bij te praten over de vorderingen van onze historische dag op 16 mei 2020.

Voor zover wij als werkgroep weten zijn de buurten inmiddels allemaal bezig en op de hoogte van het thema wat hun is toebedeeld. Sommige buurten zijn direct enthousiast aan de slag gegaan en andere moesten even op weg geholpen worden, omdat het thema in eerste instantie wat saai leek… Maar de thema’s zijn allemaal voortgekomen uit de eerste brainstormavond zo’n 2 jaar geleden.

Ook was er onduidelijkheid ontstaan over hoe ,wat ,waar… Weet dat wij als werkgroep ook ergens begonnen zijn en nog nooit een historische dag georganiseerd hebben. Maar gelukkig hebben wij inmiddels een paar mensen bereid gevonden om ons te ondersteunen en ons te vertellen waar op te letten. Ook wij dachten veel te groot. Het doel is een mooie, interessante dag voor jong en oud. Dit is alleen mogelijk door goed naar elkaar te luisteren, en samen een  oplossing te bedenken voor iets dat in eerste instantie onmogelijk lijkt. Maar wij als dorp Hoonhorst kunnen dat! Samen staan we sterk, en maken we er een onvergetelijke dag van!

Er is een format opgesteld over hoe we de dag kunnen gaan organiseren. En er is een plattegrond van het dorp met de toegewezen plaatsen. Dit is nog in concept, dus er kan nog wat geschoven worden, als er goede redenen voor zijn.

Verder wijzen wij u er nogmaals op dat er in het Anjerpunt veel informatie te vinden is. De vrijwilligers die daar dagelijks aanwezig zijn kunnen u op weg helpen om de informatie te vinden op de computer of beeld tafel.

Heeft u nog wol of haakkatoen over? Dit kunt u inleveren bij het Anjerpunt, daar worden vlaggetjes van gehaakt om het dorp mee te versieren.

Heeft u nog foto’s of ander beeldmateriaal, wat wij tijdens de dag mogen gebruiken, houden wij ons van harte aanbevolen. Dit mag u dan bij Marian Spin of Ria Tensen aanleveren.

Zet u tot slot 10 september in uw agenda? Op deze datum worden de plannen van de buurtschappen gepresenteerd, de avond begint om 20:00u en wordt bij Kappers gehouden. In het format staat een aanwijzing hoe u dat zou kunnen doen. Niet te lang…… ?

 

Namens de werkgroep, een hele fijne zomer toegewenst!

 

Last modified: 17 juli 2019

Comments are closed.