Kan Stichting Hoonhorst 250 op jouw stem rekenen bij de Rabo Clubsupport actie?

22 augustus 2019

Hoonhorst viert in 2020 het 250 jarig bestaan van het dorp. Veel langer geleden was er al sprake van de ‘Hoenhorst’ of de Hohenhorst. Maar vanaf 1770 ontstaat er bij de schuilkerk een dorpsleven. Op 17 januari 2020 willen we de start van het jubileumjaar groots vieren, dus noteer deze datum vast in je agenda! We willen die avond alle inwoners en geïnteresseerde buurtbewoners meenemen in een ‘bijna echte’, voelbare en hoorbare geschiedenisbeleving door deze te projecteren in beeld en geluid, in het hart van het dorp.

 

Om dit jubileumjaar grandioos te kunnen starten hoopt Stichting Hoonhorst 250 weer kans te maken op een mooi bedrag via Rabo Clubsupport. Volgende maand valt hiervoor bij alle leden van de Rabobank Vaart en Vechtstreek de stemkaart in de bus. Jouw stem is geld waard! Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk op www.rabobank.nl/clubsupport.

 

Nog geen lid van de Rabobank? Vraag dan nu jouw lidmaatschap aan via www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden, zodat je straks (vanaf 27 september) jouw stem kunt uitbrengen.

 

Kijk op onze facebookpagina of www.hoonhorst250.nl voor de laatste informatie over het jubileumjaar.

Last modified: 22 augustus 2019

Comments are closed.