Historische dag verplaatst naar 2025

27 oktober 2020

Geachte buurgenoot,

Nederland is nog steeds in de greep van het coronavirus.

Afgelopen week hebben wij als bestuur van 250 jaar Hoonhorst in een digitale vergadering met elkaar gesproken over welke consequenties  dit heeft voor ons jubileumjaar.

Hoe gaan we verder? De kans is groot dat we in het jaar 2021 nog steeds geen groot evenement mogen organiseren, zoals wij dat voor ogen hebben met de historische dag.  Daarnaast zullen er veel evenementen/feestjes worden verschoven naar het nieuwe jaar.

Daarom hebben wij besloten de historische dag door te schuiven naar 2025! Dit omdat we ook dan weer een mooi rond getal hebben. We gaan ervan uit dat het coronavirus onze samenleving dan niet meer in zijn greep heeft.

Natuurlijk hadden we veel meer dingen gepland staan voor 2020, deze activiteiten smeren we uit tussen 2021 en 2025. Dat betekend concreet dat er ieder jaar een activiteit zal zijn welke te maken heeft met 250 jaar Hoonhorst. En dan als een enorm slotakkoord De Historische dag! Gelukkig betekend dat ook dat al jullie voorbereidingen niet voor niets geweest zijn, maar in 2025 alleen nog opgepoetst moeten worden. Wij zullen regelmatig van ons laten horen via nieuwsbrieven of een stukje in het dorpsblad of andere media.

Tijdens ons mooie openingsfeest is ook het Hoonhorster biertje geïntroduceerd, deze zijn nog steeds te koop via onze stichting of het Anjerpunt. Misschien een leuk idee voor de feestdagen?

Tenslotte willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor jullie inzet tot nu toe! Natuurlijk wensen we dat we gezond blijven met elkaar, en er in 2025 een mooi feest van kunnen maken met elkaar!

Hartelijke groet, stichting 250 jaar Hoonhorst

Last modified: 27 oktober 2020

Comments are closed.